Dannevang Auto

100% autotjek

dannevang-auto

Sikkerhed for kvalitet ved køb af brugt bil

Når du køber en “Dannevang Bil” bliver den leveret med en fejlfri brugsbilsattest samt 12 mdr. 100% Autotjek garanti.

Et nyt garantistempel giver forbrugerne sikkerhed for kvalitet ved køb af brugt bil, uanset mærke og årgang. Samtidig samler konceptet brugtbilsbranchen på tværs med ens standarder.

100% Autotjek hedder Danmark nye kvalitets- og garantimærke for salg af brugte biler. Konceptet skaber tryghed for forbrugerne ved køb af brugt bil, fordi både forhandlerne og bilerne skal leve op til en lang række krav. Samtidig samler konceptet 100% Autotjek branchen af brugtbilsforhandlere på tværs, fordi de frit kan rådgive forbrugerne om mærke og model uden særinteresser.

Over for brancheorganisationen AutoBranchen Danmark og 100% Autotjek konceptet har forhandlerne forpligtet sig til at gennemtjekke den brugte bil på en lang række punkter. Samtidig skal deres forretninger og værksteder lever op til de fastsatte standarder. Alle brugte biler med kvalitets- og garantimærket 100% Autotjek lever op til en række leveringsbetingelser. Først og fremmest er der altid fuld kilometergaranti.
For forbrugerne betyder det, at bilen kun har kørt det reelle og rigtige antal kilometer, der er oplyst.

Desuden medfølger garanti mod skjult restgæld. Brugte biler med 100% Autotjek stemplet har også altid 12 måneders Autotjek-Garanti på motor, gear og turbo, og der er mulighed for tillægskøb af en fuld Tryghedsgaranti. Bilen har ud over forhandlerens eget tjek gennemgået et uvildigt autotjek brugtbilstest hos en synshal. Servicebog inklusive seneste serviceeftersyn ifølge fabrikkens forskrifter, følger også altid den brugte bil med 100% Autotjek stemplet.
Hvis bilen har elektronisk servicebog, er der vedlagt udskrift af bilens opdaterede servicehistorie. Endelig er bilen fuldstændig klargjort både mekanisk og kosmetisk.

Med 100% Autotjek er forbrugerne sikret garanti for deres brugte bil uanset bilmærke og årgang, samt at forhandleren lever op til konceptets høje kvalitetskrav. På den både skaber det nye kvalitets- og garantibevis værdi for både forhandlere og forbrugere.

Se 100% Autotjek filmen