Værkstedet holder lukket hele dagen den 17 april, pga. af kursus

Book tid

Hvad er flexleasing

Privat- & erhvervsleasing

Leasing er finansieringsform i mellem at eje og leje. Det er for mange en øknomisk genvej til en drømmebil og får retten til at bruge bilen i den aftalte leasings periode. Du betaler en førstgangydelse og månedlig ydelse i den tid du har bilen og evt en restværdi ved aftalens udløb.
Hos Dannevang – Auto leaser vores kunder deres drømmebil fra 12 – 36 mdr. Når man ved start skal lease, så beregner vi en forventet restværdi på bilen ud fra kontraktperiode, hvilken bil det er samt det årlige kørslelsbehov i km. Derved betaler du af på bilen ned til det aftalte beløb, oveni det registreringsafgiften for leasingsperioden. Når leasingsperioden er udløbet så kan du for følgende måde, 1 aflever bilen tilbage til os (operationel aftale), eller 2 købe bilen selv. (finansiel aftale)

Fordele med registreringsafgiften når du leaser din bil

Den største fordel ved at lease en bil er at du kun betaler for registreringsafgiften i den aftalte periode som du har leaset bilen. Dette kaldes for forholdsmæssige registreringsafgift, dvs kun kender på forhånd dine omkostninger på den bil i kontraktperioden uanset hvordan markedet udformer sig, og står dermed ikke med et måske kæmpe tab på en tilsvarnede bil der havde været købt på fuld afgift.

Det er SKAT som sætter registreringsafgiften på bilerne i Danmark og derfor kan vi som forhandler ikke justere på det.

Registreringsafgiften i procenter ser således ud. OBS: Disse procenter afgøres af bilens alder.

Derfor er det økonomisk og bedst at lease biler som er mere end 36 mdr. gammel.

Leasing til privat & erhverv

Vi tilbyder leasing, til både private og erhverv. Det er ikke altid lige nemt at gennemskue leasingsmarkedet så derfor har vi skrevet dette for at hjælpe dig med at finde ud af hvad leasing er og om det er noget for dig.

De hurtige fordele ved flexleasing:

Hvad er det der restværdi?

Noget af det vigtigste for dig som kunde er at kende til restværdien når du leaser din bil. Restværdien beregner man ud fra hvilken bil det er og hvor mange km man forventer at køre. Typisk nedskriver man med 20% pr år ved årlig kørsel på 30.000 km
Restværdien er det som skal betales når leasingsperioden ophør. Restværdien er det som bilen er værd uden afgift efter leasingsperioden, typisk nedskriver man med 20% pr år ved årlig kørsel på 30.000 km.

Hvor langt må man køre i leasingsperioden?
Når du indgår en leasingsaftale så skal du som kunde oplyse hvor langt du forventer at køre om året. Hvis du oplyser at du køre 15.000km om året og du leaser i 24 mdr. så betyder det at du må køre 30.000 km i hele leasingsperioden.
Det bilen køre i leasingsperioden har indflydelse på hvad bilens restværdi er, hvis du køre over de aftalte kilometer så bliver der opkrævet et beløb pr kilometer, dette vil også indgå i kontrakten. Det er yderst vigtigt man er realistisk omkring dette så man får skræddersyet en kontrakt der passer bedst til en. Hvis dit kørselsbehov ændrer sig meget, så vil vi forslå at du henvender dig og evt. får ændret kontrakten.

For os er det vigtigt at lave fuldstændige gennemskuelige kontrakter og kan se dig som kunde i øjnene igen efter endt periode. Du mere end velkommen til at tage kontakt til os for at høre om vi kan hjælpe dig med at skræddersy din leasingkontrakt til næste drømmebil.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 40 99 55 55 skrive til os på nedenstående formular

Åbningstider

Påsken 2024

Værkstedet holder lukket hele påsken

25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
11:00 – 15:00
Lukket