Værkstedet holder lukket hele dagen den 17 april, pga. af kursus

Book tid

Opbevaring af campingvogn

Opbevar din campingvogn hos os

Har du investeret i en campingvogn? Så vil du sikkert gerne have den opbevaret på en sikker og praktisk måde, når du ikke bruger den. Hos Dannevang Auto i Randers tilbyder vi udendørs opbevaring af din campingvogn på vores store og rolige grønne arealer. Vores område er aflåst og indhegnet, og det er derfor kun ejere af campingvogne, som har adgang til området. Vi udleverer nøgle til lågerne, så du kan hente og bringe din campingvogn, når det passer dig bedst – 24 timer i døgnet.

Vores område er på hele 19.000 kvadratmeter, så vi kan tilbyde plads til mange campingvogne. Vi ønsker at give vores kunder en tryg og sikker oplevelse, og derfor har vi valgt at installere videoovervågning på hele området, så du kan være helt sikker på, at din campingvogn er i gode hænder hos os.

Hvad koster det at opbevare din campingvogn hos os?
Vi tilbyder opbevaring af din campingvogn til en yderst konkurrencedygtig pris.
12 måneders opbevaring for kun 1.500,-
Dette gør det både nemt og økonomisk fordelagtigt for dig at opbevare din campingvogn hos Dannevang Auto.

Bestil en plads til din campingvogn
Når du har besluttet dig for at opbevare din campingvogn hos Dannevang Auto, kan du nemt og hurtigt bestille plads via vores online formular. Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil straks vende tilbage til dig med bekræftelse og yderligere information omkring opbevaringen af din campingvogn hos os.

Åbningstider

Påsken 2024

Værkstedet holder lukket hele påsken

25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
11:00 – 15:00
Lukket