Værkstedet holder lukket hele dagen den 17 april, pga. af kursus

Book tid

Vores værksted

Vi ønsker at gøre en forskel

Hos Dannevang Auto servicerer og reparerer vi alle biler, uanset mærke og årgang – også i garantiperioden på helt nye biler.

Vores vision er være den fortrukne bilforretning, kendt som et sted med et godt arbejdsmiljø, værdiskabene produkter og tætte relationer til vores kunder

Vi vil holde mennesker trygt og godt kørende, løfte standarten i branchen, ved at udvise ordentlighed, levere kvalitets arbejde og skabe god harmoni mellem det menneskelige og faglige

Et sted hvor man som kunde trygt kan aflevere sin bil i forbindelse med reparation eller roligt kan købe sin nye brugte bil. En forretning der vil fokusere på at være i øjenhøjde med kunden, samt løbende være i dialog inden, under og efter reparation.

En virksomhed der brænder for at gøre en forskel, tænke nyt og udvikle sig.

Idégrundlaget var på baggrund af min kæmpe passion for biler, som jeg har haft siden jeg var helt lille. Jeg har fulgt min far i hans lille værksted nærmest siden jeg kunne gå, så alt der har med biler, mekanik og motorer at gøre falder mig meget naturligt.Jeg uddannet mekaniker i 2008 og efterfølgende uddannet Autotekniker i 2013, som er en 2 årig videregående uddannelse der omhandler fejlfinding og de mange elektroniske komponenter der findes i nutidens biler. Jeg har altid drømt om min egen forretning, derfor startede jeg Dannevang Auto ApS. Jeg valgte at starte værkstedet op fra bunden fordi min helt store drøm er at opbygge min egen autoforretning, der ikke er præget af andres indvirken.

Ærlighed, troværdighed og tillid er vores vigtigste varemærke.

Grønt værksted

Dannevang Auto er et moderne ”GRØNT” værksted der fokuserer på bæredygtighed og miljø samt at gøre det mere bekvemt at være kunde. Får du bilen serviceret hos os, er du sikret du bidrager til den grønne omstilling.

Vi er en del af AutoMester E+, som er Danmarks største værkstedes kæde. Læs mere om AutoMester E+ her.
Hos Dannevang er vi tætte på vores kunder, du kan trygt stille din bil hos os til dit næste service, skade eller reparation. Vi er i øjenhøjde med dig, og ved at det er en tillidssag. Du er i løbene diaolog med mekanikeren der laver din bil, og vi fortager ikke noget som ikke er aftalt på forhånd – førend du har godkendt det.)

Salg & montering af:

Services vi tilbyder:

Vi tilbyder også..

Reparation af:

Faciliteter:

Salg af:

Udlejning af:

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 40 99 55 55 skrive til os på nedenstående formular

Åbningstider

Påsken 2024

Værkstedet holder lukket hele påsken

25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
11:00 – 15:00
Lukket