Værksted og salgsafdelingen holder lukket i Grundlovsdag, onsdag den 5. juni.

Book tid

Finansiering

Finansiering af bil

Finansiering af din drømmebil uden hokus pokus 
Med udgangspunkt i din økonomi udarbejder vi et finansieringstilbud tilpasset præcis dine ønsker til udbetaling og løbetid.

Lån på under 5 minutter
Når du har besluttet dig for en bil, sender vi en låneansøgning til vores samarbejdspartner, som på få minutter behandler din ansøgning.

Du får svaret med det samme. Det betyder, at du hurtigt kan komme ud at køre i din drømmebil. Du kan også ansøge online ved at klikke på forslaget der er under hver enkelt bilannonce.

Ønsker du lave ydelse eller budgetsikkerhed?

Du bestemmer selv, om du ønsker variabel eller fast rente på dit lån.

Variabel rente
Dette valg er umiddelbart den billigste løsning. Vores samarbejdspartnere følger Nationalbankens indskudsbevisrente. Det giver tryghed og sikrer dig langt mindre risiko for utidige renteændringer.

Fast rente
Med et fastforrentet lån ved du med sikkerhed, hvor meget dit afdrag er, og præcis hvornår du er færdig med lånet – uanset hvordan renten udvikler sig.

Bevar dine lånemuligheder i banken
Finansierer du din bil gennem os bevarer du dine lånemuligheder i banken til andre ting. Undersøgelser af ”TÆNK” Penge og Privatøkonomi viser, at billån gennem forhandleren oftest er billigere end banken.

Safe forsikring

Med Safe afdragssikring kan du altid holde dig kørende

Afdragssikringen betyder, at Santander betaler dine afdrag og renter på dit billån, hvis du skulle miste din indtægt på grund af arbejdsløshed eller sygdom. Det giver tryghed i hverdagen.

Kom ind til Dannevang Auto og hør om fordelene ved at låne til din bil hos os, vi rådgiver dig gerne så du får netop den løsning der passer bedst til dig og dit behov.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 40 99 55 55 skrive til os på nedenstående formular

Åbningstider

Påsken 2024

Værkstedet holder lukket hele påsken

25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
11:00 – 15:00
Lukket